Project omschrijving

Tarieven Caritas Netwerk

Afhankelijk van de begeleiding, die je afneemt, factureren we rechtstreeks naar jou of naar een organisatie of werkgever. Als je via het sociaal team of CJG bij ons wordt aangemeld (met indicatie), factureren wij rechtstreeks naar de Jeugd Foodvalley.

In het kader van een opleiding, wordt bij (leer)supervisie en intervisie de factuur rechtstreeks naar de opleiding gestuurd. Ditzelfde geldt voor een intervisie, supervisie of een coaching traject in opdracht van je werkgever. Dan sturen we in overleg de factuur rechtstreeks naar de organisatie waar je werkzaam voor bent.

Afhankelijk van welke therapie je afneemt is het soms mogelijk via je aanvullende verzekering een deel vergoed te krijgen. Dit kun je zelf checken bij jouw zorgverzekeraar.

In het kader van een opleiding staat de duur van het traject vooraf al vast. In opdracht met je werkgever wordt vooraf afgestemd hoe lang het begeleidingstraject zal duren.

Voor alle overige vormen van begeleiding en hulpverlening maken wij met jou (of met jou en je verwijzer) afspraken. Soms zijn 2 tot 3 gesprekken voldoende. Soms lopen wij meer dan een jaar met je mee, soms meerdere momenten per week, als je het bijvoorbeeld (tijdelijk) niet meer redt op school.

Marco is aangesloten bij de NVVS en Marieke bij de NVAGT. Beiden zijn we aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ. Kijk op de website Zorgwijzer.nl of je verzekering de therapie vergoed. Daarnaast zijn we allebei geregistreerd bij de LVSC als supervisor en Marieke ook als leersupervisor. Voor herregistratie als therapeut of voor je SKJ registratie is het belangrijk een erkende supervisor te kiezen, die verbonden is aan de LVSC.

De AGB code
Voor uw zorgverzekeraar zijn onze AGB codes van belang. Onze persoonlijke AGB-code en de AGB-code van onze praktijk staan vermeld onder aan de factuur.

KVK- en btw-nummer
Ook deze registratiegegevens staan vermeld onderaan op de factuur.

Supervisie

€90,- per uur

Leersupervisie

€110,- per uur

Intervisie

€90,- per uur

Speltherapie

€80,- per uur

Gestalttherapie

€80,- per uur

Relatie- en gezinstherapie

€110,- per uur

Coaching

€80,- per uur

JFV begeleiding en behandeling

Code 45a04

Meer Informatie Over Onze Tarieven?

NEEM CONTACT OP