Tarieven van Caritas Netwerk

Wij factureren iedere maand aan u en u betaalt rechtstreeks aan ons. U declareert zelf uw factuur bij uw zorgverzekeraar. Op de website van uw zorgverzekeraar of via de klantenservice kunt u nagaan of en hoe speltherapie of gestalttherapie vergoed wordt.Bij afspraken, die binnen 48 uur voor aanvang worden afgezegd, worden de afgesproken uren in rekening gebracht.

Zowel Speltherapie als Gestalttherapie valt als complementaire of alternatieve gezondheidszorg onder de aanvullende verzekering en wordt door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed.

Marco is geregistreerd bij de NVVS en Marieke is geregistreerd bij de NVAGT, beiden zijn we aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ. De RBCZ registreert therapeuten van aangesloten beroepsverenigingen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de zorgverzekeraars en zorgt ervoor dat geregistreerde therapeuten worden opgenomen in de zorggids van zorgverzekeraars.

Meer informatie kun je vinden op de site van de NVAGT.

De AGB code

Voor uw zorgverzekeraar zijn onze AGB codes van belang. Onze  persoonlijke AGB code en de AGB code van onze praktijk staan vermeld onder aan de factuur.

KVK- en BTW nummer

Ook deze registratiegegevens staan vermeld onderaan op de factuur.

Supervisie

€85,- per uur

Leersupervisie

€110,- per uur

Intervisie

€80,- per uur

Speltherapie

€70,- per uur

Gestalttherapie

€70,- per uur

Relatie- en gezinstherapie

€105,- per uur

Coaching

€70,- per uur

PGB begeleiding

€50,- per uur

Meer Informatie Over Onze Tarieven?

NEEM CONTACT OP